Home » Nieuws

Opening beeldenexpositie ‘EIGENAARDIG WERK’

                                                                     door de dansmeditatiegroep

Zondag 7 mei 16.00 uur,  Westvest 90 - 92 Schiedam.

Deelnemers aan de dansmeditatiegroep van de Vrijzinnigen Schiedam en cursisten van studio Basis Balans beeldhouwen al vijf jaar bij Luciën van der Eerden. Hij is beeldhouwer, kunstenaar en eigenaar van landgoed 'Lux et Terra’ in Noord Brabant. ’s Morgens dansen we daar in één van zijn tempels en ’s middags krijgen we les van Luciën. Er wordt gewerkt vanuit de inspiratie die we iedere ochtend tijdens het dansen mogen ontvangen. De naam ‘Lux et Terra’, Licht en Aarde, staat voor eerbetoon aan de zon en aan het leven voortgebracht door het licht op de aarde.

De expositie wordt op 7 mei feestelijk geopend door Maja Nieuwenhuis-den Dulk, cursist.    De andere cursisten zijn Alice, Dina, Jolanthe, Els, Willemien, Judy, Lenneke, Jin, Catherin, Katharina, Margriet, Wim, Conny en Roos.

De expositie van de beelden is te zien in de Westvestkerk op zondagen van 11.30 tot 12.30 in de zomermaanden om de andere week tot eind augustus. De toegang is gratis.

N.B. Bij de Vrijzinnigen Schiedam wordt al 30 jaar sacred dance en dansmeditatie gegeven op maandag- en dinsdagochtend. Met recht een vrij zinnige bezigheid.

BasisBalans-9921.jpg
BasisBalans-9924.jpg

'Werk in uitvoering'

Roos Crama, Directeur “Basis Balans”                                            

Dans en bewegingstherapeut

Studio Basis Balans, Tielman Oemstraat 16a                        

3117 CD SCHIEDAM

T 010-4267702   06-48387754                                                        

W www.basisbalans.nlinfo@basisbalans.nl                                              Vrijzinnigen Schiedam: www.vrijzinnigenschiedam.nl