Home » Nieuws

Dans- en beeldhouw 3-daagse 'Lux et Terra'

Data

vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus 2018

Locatie

Lierop

Omschrijving

Het verandert, verrast en verheugt mij. De naam 'Lux et terra, Licht en aarde, staat voor eerbetoon aan de zon en aan het leven voortgebracht door het licht en de aarde. Luciën is vereerd dat dit stuk grond hem toegevallen is. De tijd van tempelbouwer lijkt voorbij, maar het verlangen naar het op richten van iets met eeuwigheids waarde blijft. Denk aan Godinnentempels op Malta en Gozo, de piramides in Egypte en de Maya's. Wie hemel en aarde verbindt geeft extra glans aan het zijn op de aarde.

We komen voor het vijfde jaar op dit o-zó-niet-Nederlands landgoed en het is een traditie geworden. Na de lunch dan begeleidt Luciën ons bij het beeldhouwen. Weer of geen weer! Er is een overdekt atelier en beschutte dansmogelijkheden in de pagode.

Programma

Vrijdag tot en met zondag dansen 10.00 - 12.30 uur, beeldhouwen 13.30 – 16.30 uur op Lux et Terra en na de maaltijd op boerderij BuitenEnzo dansen we van 20.00 - 21.30 uur in de aangrenzende schuur of wei.

Roos Crama, dans- en bewegingstherapeut, verzorgt cursussen, workshops, dansweken en weekends in binnen- en buitenland. Ik viel als een blok voor dit organische complex van sculpturen op het vijf hectare land met zonnetempel, ateliers, bronwater, bos en velden. www.beeldhouweninsteen.nl  

Sacrale dans is een dansvorm waarin niet de perfect uitgevoerde danspassen centraal staan, maar de innerlijke beleving. Daarom is danservaring niet noodzakelijk. Er wordt vegetarisch gekookt.

Aanmelden

Aanmelden vóór 1 mei 2018 via info@basisbalans.nl

Kosten

€ 395,- A tarief (met overnachting)
€ 345,- B tarief (zonder overnachting)

Volpension en cursussen all in. Exclusief vervoer naar Lierop.

'Werk in uitvoering'

Roos Crama, Directeur “Basis Balans”                                            

Dans en bewegingstherapeut

Studio Basis Balans, Tielman Oemstraat 16a                        

3117 CD SCHIEDAM

T 010-4267702   06-48387754                                                        

W www.basisbalans.nlinfo@basisbalans.nl                                             

Vrijzinnigen Schiedam: www.vrijzinnigenschiedam.nl

Santo Antáo 8-daagse dans en chillvakantie van 1 t/m 8 maart 2019

Kosten

De 8- daagse dansvakantie inclusief vlucht, transfer, logies en ontbijt bij zes deelnemers  is
€ 895,-  en bij tien € 795,-. Voor de kleine beurs zijn er mogelijkheden in overleg. Voor een éénpersoonskamer bedragen de kosten €  175,-  extra.

Aanmelden en betaalwijze

Vóór 1 oktober 2018 aanmelden en € 400,- overmaken naar: Nl07 INGB 0002143885 t.n.v. R. Crama o.v.v. Dansvakantie Santo Antõa 2019. Het resterende bedrag te voldoen vóór 1 december.  

Annulering

Bij afmelding voor 1 december 2018 wordt het betaalde bedrag terug gestort minus € 35,- annuleringskosten. Daarna wordt alleen terugbetaald indien er vervanging is. Zie uitgebreide info over aanmelden en betalen.

Hierboven een foto  van het gloednieuwe Hotel Miranda Miranda, dat op het noordelijkste eiland, Santo Antão, van de Kaap Verdië is gelegen. Vanuit Nederland vliegen we eerst naar São Vicente en varen van Mindelo over naar Santo Antão.  

Hotel Miranda Miranda bevindt zich in de directe omgeving van het Ribeira Grande (grote rif) Gebergte, waarin schitterend gewandeld kan worden. Er zijn vele wandelroutes, die, of alleen, of in groepjes, gevolgd kunnen worden. Om de andere dag dansen we  van 10 - 12 uur en in de namiddag buiten op verschillende toplocatie. Iedere avond dansen we binnen van 20 - 21.30 uur.

Aanmelding en betaling:

Aanmelding d.m.v. opgave via telefoon, e-mail of schriftelijk. Na de aanmelding ontvang je direct een aanmeldingsbevestiging -per email - onder opgave van de kosten. De activiteit gaat door bij aanmelding van 6 personen.

Drie weken voorafgaande aan de activiteit krijg je een informatiebrief toegestuurd.

De eerste betaling van € 400,- waarmee je plek verzekerd is, kan vanaf 1 oktober direct na bevestiging van je aanmelding.

Graag overmaken naar: Nl07 INGB 0002143885 t.n.v. R. Crama o.v.v. Dansvakantie Santo Antõa 2019 Het resterende bedrag te voldoen vóór 1 december.

Annuleringsvoorwaarden**: Bij afmelding vóór 1 november wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort min € 35,- voor kosten.

Daarna kan restitutie alleen als jij, in overleg met ons een vervangende deelnemer vindt die jouw plaats inneemt. Als er geen nieuwe deelnemer zich via jou aanmeldt, geldt het volgende:

Bij afmelding:

- tot 1 november is €35,- verschuldigd voor kosten.
- tot 3 maanden voor de begindatum is 50% van het totale bedrag door u verschuldigd.
- tot 2 maanden voor de begindatum is 78% van het totale bedrag door u verschuldigd.
- daarna is het hele bedrag door u verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats.


Deelname aan het programma is voor eigen risico.

- Deelnemers blijven zelf verantwoordelijk voor hun fysieke (en mentale) welzijn.

- Regel voor jezelf een reis- en annuleringsverzekering.


Mocht u direct vragen hebben, dan kunt u die per telefoon 06-48387754 of per mail info@basisbalans.nl stellen.


Nota Bene: Op dit moment is het nog niet mogelijk informatie te verschaffen over onder andere het vluchtschema. Dat lukt wel aan het eind van 2018 / begin 2019. Ook bestaat de mogelijkheid om aansluitend op de Dans- en chillvakantie een extra week te boeken. We gaan nu in de carnavalstijd. Nadere informatie hierover volgt.